Restoran
Menüü
Ise te räägite ju, et loom tuleb ära kasutada ninast sabani – aga kuna siis grillil tehtud Picanhat, Bavette’i või tervet kilo Ribeye steiki saab? Väga hea küsimus, tark inimene. Ninast sabani kõige priimamaid tükke ja otse suurelt roheliselt munalt saad neljapäeva, reede ja laupäeva õhtul kella 23ni. Skeem on lihtne: esiteks valid tüki – hmm, täna võtaks Chuck steigi. Teiseks mõtled kui tühi see kõht on – no pange 300 grammi, ei teeme ikka 400.
Kolmandaks ütled, mis kõrvale tahad – ah, suurt vahet ei ole. Peaasi, et liha on, aga ega ühest Hallimäe talu krõbedast kartulist ära ka ütle. Neljandaks polegi muud kui ootad oma tükikest grillilt taldrikule ja võibolla võtad enne veel ühe carpaccio või tartare’i ja klaasikese, no okei pudeli Merlot'd. Ja siis nagu oli veel midagi – magustoit, kas teil seda ka on? On, on, alati hooajaline värk.
Õhtusöögid toimuvad K-L 17 - 23
Laudu on võimalik
broneerida kuni 20:30
Menüü:
EELROAD
Lihuniku juustu tapas kahele
Kolotsi talu juustud: trüffli juust, valgehallitus juust, Merle( kitsepiima juust), karask, küüslauguvõrsed, õunatšatni16
Lihuniku liha tapas kahele
Poolsuitsuvorst, Pastrami, Liha leib, marineeritud oad, hapukurk, käsitöö leib, peekonivõi13
Carpaccio
15
Suitsune luuüdi
10
Veisehake
13
BURGERID
Veiseliha burger
10
Lambaliha burger
10
Paljas burger
Rohumaaveise liha, marineeritud punane kapsas, marineeritud sibul, Pajumäe talu juust, käsitöö majonees8
PEAROAD
Maheveiseliha steik
18
Lambaliha steik
18
Mahesealiha steik
Grillitud mini rooma, üdriõli18
Veise šnitsel
10
Lihuniku grillitud maks
Grillitud mini rooma, ürdiõli10
Veise kebab
Grillitud mini rooma, üdriõli10
LISANDID
Veiserasvas küpsetatud kartulid
6
Krõbe kartulikook, krõbe sibul
6
Grillitud kõrvits
6
Grillitud mini rooma, ürdiõli
5
Rohelise pipra koorekaste
5
Pohla demi-glace
4
Chimichurri
4
Leivavalik
4
MAGUSTOIT
Luuüdi jäätis
8
Kohev kohupiima pannkook
8
Lihaletist tellides!
Mahe rohumaaveise, lambaliha, mahe kanaliha ning mahe sealiha premium steigid. Lõplik hind kujuneb valitud lihase hinnaklassist. Lisandub valmistamise tasu 18 eur ning iga lisand kliendi valikul alates 3,5 eur.
Premium lihaseid nagu Porterhouse, T-bone nii veisest kui lambast, antrekoot, new york steik, lamba karree ja sadulasteik saab tellida ainult lihaletist ning lihavaagnates neid ei sisaldu.