Õhtusöök
Ise te räägite ju, et loom tuleb ära kasutada ninast sabani – aga kuna siis grillil tehtud Picanhat, Bavette’i või tervet kilo Ribeye steiki saab? Väga hea küsimus, tark inimene. Ninast sabani kõige priimamaid tükke ja otse suurelt roheliselt munalt saad neljapäeva, reede ja laupäeva õhtul kella 23ni. Skeem on lihtne: esiteks valid tüki – hmm, täna võtaks Chuck steigi. Teiseks mõtled kui tühi see kõht on – no pange 300 grammi, ei teeme ikka 400.
Kolmandaks ütled, mis kõrvale tahad – ah, suurt vahet ei ole. Peaasi, et liha on, aga ega ühest Hallimäe talu krõbedast kartulist ära ka ütle. Neljandaks polegi muud kui ootad oma tükikest grillilt taldrikule ja võibolla võtad enne veel ühe carpaccio või tartare’i ja klaasikese, no okei pudeli Merlot'd. Ja siis nagu oli veel midagi – magustoit, kas teil seda ka on? On, on, alati hooajaline värk.