Menüü - Lihuniku Äri

Menüü

Ise te räägite ju, et loom tuleb ära kasutada ninast sabani – aga kuna siis grillil tehtud Picanhat, Bavette’i või tervet kilo Ribeye steiki saab? Väga hea küsimus, tark inimene. Ninast sabani kõige priimamaid tükke ja otse suurelt roheliselt munalt saad neljapäeva, reede ja laupäeva õhtul kella 23ni. Skeem on lihtne: esiteks valid tüki – hmm, täna võtaks Chuck steigi. Teiseks mõtled kui tühi see kõht on – no pange 300 grammi, ei teeme ikka 400.

Kolmandaks ütled, mis kõrvale tahad – ah, suurt vahet ei ole. Peaasi, et liha on, aga ega ühest Hallimäe talu krõbedast kartulist ära ka ütle. Neljandaks polegi muud kui ootad oma tükikest grillilt taldrikule ja võibolla võtad enne veel ühe carpaccio või tartare’i ja klaasikese, no okei pudeli Merlot'd. Ja siis nagu oli veel midagi – magustoit, kas teil seda ka on? On, on, alati hooajaline värk.

Õhtusöögid toimuvad K-L 17 - 23

Laudu on võimalik
broneerida kuni 20:30

Menüü:

Vali pearoog lihaletist!

Rohumaaveise-, lamba-, sea- ning kanaliha premium steigidLõplik hind kujuneb valitud lihase kilohinnast, millele lisandub valmistamise tasu 18 eur inimese kohta. Vali lisand juurde.

Broneerimiseks täida vorm või helista 5865 0154