Restoran
Menüü
Ise te räägite ju, et loom tuleb ära kasutada ninast sabani – aga kuna siis grillil tehtud Picanhat, Bavette’i või tervet kilo Ribeye steiki saab? Väga hea küsimus, tark inimene. Ninast sabani kõige priimamaid tükke ja otse suurelt roheliselt munalt saad neljapäeva, reede ja laupäeva õhtul kella 23ni. Skeem on lihtne: esiteks valid tüki – hmm, täna võtaks Chuck steigi. Teiseks mõtled kui tühi see kõht on – no pange 300 grammi, ei teeme ikka 400.
Kolmandaks ütled, mis kõrvale tahad – ah, suurt vahet ei ole. Peaasi, et liha on, aga ega ühest Hallimäe talu krõbedast kartulist ära ka ütle. Neljandaks polegi muud kui ootad oma tükikest grillilt taldrikule ja võibolla võtad enne veel ühe carpaccio või tartare’i ja klaasikese, no okei pudeli Merlot'd. Ja siis nagu oli veel midagi – magustoit, kas teil seda ka on? On, on, alati hooajaline värk.
Õhtusöögid toimuvad K-L 17 - 23
Laudu on võimalik
broneerida kuni 20:30
Menüü:
EELROAD
Lihuniku juustu tapas
Kolotsi talu juustud: trüffli juust, valgehallitus juust, Merle( kitsepiima juust), karask, küüslauguvõrsed, õunatšatni17
Lihuniku liha tapas
Lihuniku käsitöötooted17
Lihuniku röstitud veise carpaccio
18
Suitsune luuüdi
12
Veisehake
17
BURGERID
Veiseliha burger
veiserasvas küpsetatud kartul15
Lambaliha burger
veiserasvas küpsetatud kartul15
Paljas burger
Rohumaaveise liha, marineeritud punane kapsas, marineeritud sibul, Pajumäe talu juust, käsitöö majonees12
PEAROAD
Mahe rohumaaveise steik
kreemine spinat, konjaki-piprakaste25
Lambaliha steik
grillitud lehtkapsa caesar, punaseveini kaste25
Mahesealiha steik
veiserasvas küpsetatud kartul,konjaki-piprakaste22
Veise šnitsel
vali lisand juurde14
Lihuniku grillitud veisemaks
praetud seened,punaseveini kaste15
Mahe rohumaaveise ribi
grillitud Korea stiilis ribilõige,grillitud lehtkapsa caesar,praetud seened22
LISANDID
Veiserasvas küpsetatud kartul
6
Praetud seened
austerservik&portobello7
Kreemine spinat
6
Grillitud lehtkapsa caesar
6
Konjaki-piprakaste
5
Punaseveini kaste
5
Chimichurri
5
Leivavalik
4,5
MAGUSTOIT
Õunakrõbedik
karamelline õun,pohl,piparmünt9
Lihaletist tellides!
Mahe rohumaaveise, lambaliha, mahe kanaliha ning mahe sealiha premium steigid. Lõplik hind kujuneb valitud lihase hinnaklassist. Lisandub valmistamise tasu 18 eur ning iga lisand kliendi valikul alates 3,5 eur.
Premium lihaseid nagu Porterhouse, T-bone nii veisest kui lambast, antrekoot, new york steik, lamba karree ja sadulasteik saab tellida ainult lihaletist ning lihavaagnates neid ei sisaldu.