Meie kodutalu on olnud edukas loomakasvatustalu juba 100 aastat. Talu rajas Villem Noorkõiv aastal 1921. Talus peetud lüpsilehmade piim tehti kohalikus meiereis võiks ning eksporditi koos sealiha ja munadega Inglismaale. Keerulistel aegadel hoidis kodutalu tootvana Villemi tütar Senta Noorkõiv. Senta poeg ja pojatütar Enn ja Katrin Noorkõiv alustasid 2004. aastal talumaadel lihaveisekasvatusega ning ettevõtte nimeks sai Sentafarm. Kui 100 aastat tagasi eksporditi talu toodang Inglismaale, siis nüüd jõuab vaid rohumaal kasvanud lihaveiste liha Tartusse, Lihuniku Ärisse.
Meie loomad teevad loodusele pai ning hoiavad Vaidva luhad liigirikkana. Just liigirikkus annab lihale eripärase magusa maitse. Lihuniku Äris pakutav liha on kohapeal kuivlaagerdunud minimaalselt 21 päeva. Protsessi käigus väheneb lihas veesisaldus, liha maitse muutub intensiivsemaks ja liha naturaalsed ensüümid hakkavad lagundama liha sidekudesid, mis muudab rippes oleva liha järjest pehmemaks.
Lihakeha, mida on õigesti laagerdatud, on nii pehme ja maitsekas, et peaaegu kõiki lihaseid on võimalik valmistada kiirelt pannil või grillil. Siit ka meie üks tähtsamaid põhimõtteid – loom tuleb ära kasutada ninast sabani. Julgustame kõiki (kodu)kokkasid proovima ka muid huvitavaid lihatükke peale välisfilee ja antrekoodi! Avastada on palju!