Lihuniku Äri - Tartu südames - Lihuniku Äri

Lihuniku Äri – Tartu südames

Tartu kesklinnas Ülikooli 2a asuv Lihuniku Äri on klassikaline butcher restoran, kus traditsioon kohtub tipptasemel meisterlikkusega. Siin toimub iga päev sama rituaal – lihunik lõikab otse lihakehast, kokk valmistab sellest parimat.

Autentne butcher kogemus:

  • Lihunik lõikab veist, lammast ja siga otse lihakehast 
  • 80-100% mahe tooraine Eesti kohalikelt tootjatelt
  • Iga tükk liha on valitud ja töödeldud käsitööna
  • Lihuniku ja peakoka koostöö tagab erakordse kvaliteedi

Kohti: 40 

Tule avasta, miks kvaliteet ja kohalik tooraine muudavad iga õhtusöögi elamuseks!

Menüü

Ise te räägite ju, et loom tuleb ära kasutada ninast sabani – aga kuna siis grillil tehtud Picanhat, Bavette’i või tervet kilo Ribeye steiki saab? Väga hea küsimus, tark inimene. Ninast sabani kõige priimamaid tükke ja otse suurelt roheliselt munalt saad neljapäeva, reede ja laupäeva õhtul kella 23ni. Skeem on lihtne: esiteks valid tüki – hmm, täna võtaks Chuck steigi. Teiseks mõtled kui tühi see kõht on – no pange 300 grammi, ei teeme ikka 400.

Kolmandaks ütled, mis kõrvale tahad – ah, suurt vahet ei ole. Peaasi, et liha on, aga ega ühest Hallimäe talu krõbedast kartulist ära ka ütle. Neljandaks polegi muud kui ootad oma tükikest grillilt taldrikule ja võibolla võtad enne veel ühe carpaccio või tartare’i ja klaasikese, no okei pudeli Merlot’d. Ja siis nagu oli veel midagi – magustoit, kas teil seda ka on? On, on, alati hooajaline värk.

Õhtusöögid toimuvad K-L 17 – 23

Laudu on võimalik broneerida kuni 20:30

Menüü:

Vali pearoog lihaletist!

Rohumaaveise-, lamba-, sea- ning kanaliha premium steigidLõplik hind kujuneb valitud lihase kilohinnast, millele lisandub valmistamise tasu 18 eur inimese kohta. Vali lisand juurde.