Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise välisfilee
Mahe rohumaaveise esiselg/Chuck Eye
Mahe rohumaaveise Denver
Mahe rohumaaveise ristluu
Mahe rohumaaveise seljafilee
Mahe rohumaaveise sisetükk
Veisekabobs vürtsiseguga
Koostis- ja maitseained:
ca 400 g veisekebabi tükke
3 spl Mapuche indiaanlaste vürtsisegu
2 spl oliiviõli
1 sidruni mahl
maitse järgi soolahelbeid
Hõõru lihatükke oliiviõli ja vürtside segus, jäta pooleks tunniks toatemperatuurile marineeruma ja tõsta siis toidukilega kaetud lihatükid ööseks külmkappi maitsestuma. Tund aega enne küpsetamist tõsta liha toatemperatuurile ja juhul, kui kasutad puust vardaid, pane vardad vette likku. Nii ei lähe vardad hiljem põlema. Aja grill kuumaks, aja lihatükid varrastele ja grilli vardaid igalt küljelt 2-3 minutit, kuni liha on veel seest roosa. Pigista varrastele sidrunimahla ja puista peale soolahelbeid. Serveeri rohelise sibula-hapukoore salatiga.