Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise kõhuäär / Matambre
Veise kõhuääre rull
Koostis ja maitseained:
Veise kõhuääre tükk
porgandit pikuti neljaks lõigatuna
värsket koriandrit hakituna
küüslauku hakituna
soola-pipart
soovi korral maitse järgi kuivatatud ürte
Laota lihatükk laiali ja puhasta kelmetest.
Laota peale maitseained, ürdid, porgandid ja küüslauk.
Keera liha rulliks ja seo nööriga kinni. Pruunista rull pannil igast küljest. Pane rull kas hautamispotti või ahjuvormi, kata kaane või fooliumiga. Olenevalt rulli suurusest küpseta 180 kraadises ahjus 1-1,5 tundi.
Lase 20 min rahuneda ja serveeri viilutatuna. Kes soovib teravamaid elamusi, võiks kasutada tšillit või paprikat.