Šnitsel mahekanast - Lihuniku Äri

Retseptid

  • Ahjus küpsetamine
  • Grillimiseks
  • Hautised
  • Lisandid
  • Praadimiseks
  • Salatid
  • Supid
  • Veiseliha klassikud
  • Wokkimine

Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:

Mahekana rinnafilee

Šnitsel mahekanast

Neljale sööjale

Vaja läheb:
2 mahekana rinnafileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
küüslaugu- ja sibulapulbrit
1 muna
veidike jahu
panko riivsaia
külmpressitud oliiviõli

Salat:
2 väiksemat suvikõrvitsat
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 tl teralist sinepit
õunaäädikat
3 sl külmpressitud oliiviõli

Valmistamine:

Salati valmistamiseks sega kokku sinep ja oliiviõli ning maitsesta soola, pipra ja äädikaga. Tõmba köögiviljakoorijaga suvikõrvitsatest ribad või viiluta meelepäraselt. Sega kastmega kokku ja tõsta kõrvale maitsestuma.

Lõika kanafileed "liblikateks", ning vajuta noaseljaga kergelt fileeliblikad ühetasasemaks. Maitesta soola, pipra, küüslaugu ja sibulapulbriga. Sea valmis 3 taldrikut. Esimesse puista jahu, teises klopi lahti muna ning kolmandasse puista pankot. Kuumuta pannil õli. Kasta liblikad kõigepealt jahusse, raputa liigne maha, siis munasse ja lõpuks pankosse. Jälgi, et kana oleks ühtlaselt kaetud. Seejärel prae pannil, madalamal kuumusel mõlemalt poolt 4 minutit. Serveeri salatiga.