Sibula-kruubisupp veiselihaga - Lihuniku Äri

Retseptid

  • Ahjus küpsetamine
  • Grillimiseks
  • Hautised
  • Lisandid
  • Praadimiseks
  • Salatid
  • Supid
  • Veiseliha klassikud
  • Wokkimine

Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:

Mahe rohumaaveise kael

Mahe rohumaaveise lihakuubikud

Sibula-kruubisupp veiselihaga

Koostis- ja maitseained:
500 gr veise kaela, kuubikuid, lihalõikeid
3-4 Suurt sibulat (viilutatud)
1 Porgand
4 küünt Küüslauku
1 klaas Veisepuljongit
0,5 klaasi Valget veini
1 klaas Vett
0,5 klaasi Kruupe
1 Loorberi leht
Piprateri, soola

Pese korralikult kruubid ning keeda need eraldi valmis. Küpseta lõiked pannil või ahjus oliivõli ja pipraga. Pane potti sulama või ja lisa sibulad. Kuumuta neid pikalt õrnal tulel, nii et sibul karamelliseeruks ja muutuks magusaks. Lisa porgand ja küüslauk. Kuumuta mõnda aega. Lisa vein, loorber ja pipraterad. Kuumuta veel ja lisa lõpuks vesi ja puljong (vett ja/või puljongit võid lisada kas rohkem või vähem sõltuvalt kui paksu suppi tahad). Mõne aja pärast lisa liha ja kruubid.