Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise saba
Sabahautis
Koostis- ja maitseained:
1 kg veisesaba
1 spl jahu
3 tükeldatud porgandit
2 sektoriteks lõigatud sibulat
4 poolitatud ja noaseljaga lamedaks pressitud küüslauguküünt
2 tükeldatud sellerivart
3 tera vürtsi
3 tera nelki
2 loorberilehte
1 tl kuivatatud tüümiani
2 oksa värsket rosmariini
2 spl kontsentreeritud tomatipastat
200 ml vett
pool pudelit punast veini
soola-pipart, oliivõli
Kuumuta malmist hautamisnõu põhjas õli. Maitsesta sabatükid soola-pipraga ja seejärel veereta kergelt jahust läbi. Pruunista pajas kuumas õlis. Lisa porgandid, sibulad, küüslauk, seller, maitseained ja -taimed. Vala peale punane vein, lase keema. Lisa kuum puljong segatuna tomatipastaga. Pane pada ahju ja hoia seal 140 kraadi juures 3 tundi. Vahepeal piilu,et kõik oleks ikka kenasti korras. Võib hautada ka pliidil vaiksel tulel podisedes. Kui on soov, võib liha kontidelt eemaldada, panna patta kastmesse tagasi ja lasta korraks veel keema - nii saab toreda raguu.