Panniroog lillkapsa ja brokkoliga - Lihuniku Äri

Retseptid

  • Ahjus küpsetamine
  • Grillimiseks
  • Hautised
  • Lisandid
  • Praadimiseks
  • Salatid
  • Supid
  • Veiseliha klassikud
  • Wokkimine

Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:

Pähkel

Välistükk

Lihalõiked

Aba

Panniroog lillkapsa ja brokkoliga

Koostis- ja maitseained:
400 gr veiseliha
1 sibul (peenikesteks tikkudeks lõigatud)
1 väike brokkoli
1 väike lillkapsas
3 spl sojakastet
2 spl austrikastet
200 ml keedetud vett
1tl mapuche indiaanlaste vürtsisegu
soovi korral 1tl maisitärklist + veidi külma vett

Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma.  
Seejärel kuivata lihatükid kergelt köögipaberiga ja pruunista need pannil väheses kuumas õlis. Lisa sibulatükid, lillkapsa ja brokoli õisikud, kastmed ning vürtsisegu. Sega läbi, lase minut-paar praadida ja lisa keev vesi. Sega ja lase 5 minutit keeda. Selle ajaga saavad köögiviljad parasjagu valmis ja veiseliha ei küpse üle.
Kui meeldivad veidi paksemad kastmed, võib lisada 1spl külma veega segatud 1tl maisitärklist.

Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks basmati riis või jasmiini riis või eriti tervisliku õhtusöögi tarvis pruun või punane riis.