Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise pähkel
Mahe rohumaaveise välistükk
Mahe rohumaaveise lihalõiked
Mahe rohumaaveise aba
Panniroog lillkapsa ja brokkoliga
Koostis- ja maitseained:
400 gr veiseliha
1 sibul (peenikesteks tikkudeks lõigatud)
1 väike brokkoli
1 väike lillkapsas
3 spl sojakastet
2 spl austrikastet
200 ml keedetud vett
1tl mapuche indiaanlaste vürtsisegu
soovi korral 1tl maisitärklist + veidi külma vett
Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma.
Seejärel kuivata lihatükid kergelt köögipaberiga ja pruunista need pannil väheses kuumas õlis. Lisa sibulatükid, lillkapsa ja brokoli õisikud, kastmed ning vürtsisegu. Sega läbi, lase minut-paar praadida ja lisa keev vesi. Sega ja lase 5 minutit keeda. Selle ajaga saavad köögiviljad parasjagu valmis ja veiseliha ei küpse üle.
Kui meeldivad veidi paksemad kastmed, võib lisada 1spl külma veega segatud 1tl maisitärklist.
Serveerimiseks sobib hästi riis, näiteks basmati riis või jasmiini riis või eriti tervisliku õhtusöögi tarvis pruun või punane riis.