Lihuniku pitsa - Lihuniku Äri

Retseptid

  • Ahjus küpsetamine
  • Grillimiseks
  • Hautised
  • Lisandid
  • Praadimiseks
  • Salatid
  • Supid
  • Veiseliha klassikud
  • Wokkimine

Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:

Mahe rohumaaveise lihalõiked

Lihuniku pitsa

Neljale sööjale
Vaja läheb:
1 Lihuniku Äri lihaveiselõik (umbes 170-180 g)
4 tortilla pitsapõhja
1 suurem punane sibul
külmpressitud oliiviõli
kuivatatud punet
värskelt jahvatatud musta pipart
8 sl püreestatud tomateid
riivitud Kadaka juustu
rukolat
soola

Valmistamine:
Koori sibul, viiluta õhukeselt, prae pannil õliga läbi. Tõsta kõrvale. Prae lihalõiku 3 minutit ühelt ja 2 minutit teiselt poolt, tõsta pannilt puhkama, maitsesta soola ja pipraga ning hoia soojas. 

Tõsta pitsapõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri tomatipastaga, puista peale punet ning riivitud juust. Küpseta eelkuumutatud 180-kraadises ahjus mõni minut, kuni juust on sulanud (selle protsessi saad suurepäraselt teha ka kaane pannil). Seejärel viiluta liha õhukeselt, jaota pitsapõhjade vahel, puista peale praesibul ja rukola ning serveeri.

Retsept: Kristina Efert