Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Lamba T-Bone
Lambalihalõigud kuskussi ja köögiviljadega
Kahele sööjale
Vaja läheb:
2 Lihuniku Äri lamba T-bone'i
värskelt jahvatatud musta pipart
soola
ahjuköögiviljad:
1 väike baklažaan
1/2 suvikõrvitsat
1 väiksem punane paprika
1 punane sibul
külmpressitud oliiviõli
70 g kuskussi
peterselli, serveerimiseks
Valmistamine:
Koori sibul, lõika sektoriteks. Baklažaan ning suvikõrvits lõika kuubikuteks ning paprika väiksemateks tükkideks. Tõsta kõik ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga, sega hästi läbi ning küpseta eelkuumutatud 180 kraadises ahjus 20–25 minutit. Valmista kuskuss pakendil oleva juhise järgi ning sega ahjuplaadil olevate köögiviljadega. Haki petersell ning puista peale. Hoia kuskussi soojas kuni tegeled lihaga.
Kuumuta pannil õli ning prae lihalõike 3 minutit ühelt ja 2 minutit teiselt poolt. Tõsta pannilt, maitsesta soola ja pipraga ning lase veidi puhata. Serveeri koos kuskussiga.
Retsept: Kristina Efert