Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise aba
Abafilee carpaccio
Carpaccio, romanesco, lillkapsa, fenkoli ja sarapuupähklitega
600 grammi liha
200 grammi Romanesco õisikuid
väike lillkapsas
fenkoli mugul, viilutatud õhukeseks
4 spl sarapuupähkleid, lõigatud väikesteks tükkideks
2 spl murulauku
soola
pähkliõli
1.Eemalda lihaselt terava noaga välised kiud ja üleliigne rasv.
Rulli lihas kilesse ning aseta sügavkülma.
2. Hoia liha sügavkülmas 30 - 60 minutit, kuni kergelt jäätunud. Kasuta teravat nuga, et lõigada lihasest õhkuesed viilud, jaota taldrikute vahel, kata kilega ning hoia kasutamiseni külmkapis.
3. Riivi peene riiviga lillkapsas, tekstuur peaks olema cous cous’i laadne. Maitsesta soola ning pähkliõliga.
4. 5-10 minutit enne serveerimist võta liha külmkapist. Puista peale lillkapsa cous cous, väikesed romanesco õisikud, fenkoli viilud ja pähklipuru. Lõpeta väikese tilga pähkliõli ja hakitud murulauguga.