Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Mahe rohumaaveise sisetükk
Mahe rohumaaveise välistükk
Mahe rohumaaveise pähkel
Vokiroog brokkoli ja veiselihaga
Koostis- ja maitseained:
400 gr veiseliha
1 brokkoli, väikesed õisikud eraldatud
200 g suhkruherneid
4 vart rohelist sibulat, haikutuna
2 küüslauguküünt, hakituna (võib kasutada ka Gourmet Gardeni küüslaugupastat)
pöidlasuurune jupp ingverit (võib samuti lisada 1 tl Gourmet Gardeni toodet)
4 sl Hoisin kastet
3 paksoid, lehed eraldatud (võib asendada värske spinatiga)
õli vokkimiseks
Kuumuta vokkpannil õli ning pruunista veiseliha kiirelt kuuma õli sees umbes 3 minuti jooksul. Tõsta liha pannilt. Tõsta samale pannile küüslauk, prae kiirelt läbi. Lisa brokkoli ning vett. Voki umbes 3-4 minutit, kuni brokkoliõisikud on läbi kuumutatud. Järgmisena lisa pannile suhkruherned, paksoi ja roheline sibul ning jätta vokkimist rooga kogu aeg segades umbes 2-3 minuti jooksul. Sega juurde Hoisin kaste ja veiseliha. Kuumuta läbi, vajadusel lisa veidi vett või puljongit. Serveeri kohe. Juurde sobib pakkuda nuudleid või aurutatud riisi.