Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:
Kanasupp juustuklimpidega
Neljale sööjale
Vaja läheb:
2 väiksemat porgandit
200 g kartulit
tilli ja peterselli
1 l kodust mahekana puljongit
Klimbid:
90 g juustu
4 sl speltamannat
1 muna
25 g kanarasva või võid
veidike tilli ja peterselli
Valmistamine:
Koori porgandid ja kartulid. Viiluta porgandid ning lõika kartulid väiksemateks kuubikuteks. Aja puljong keema, lisa porgandid ja kartulid ning keeda madalal kuumusel pehmeks.
Haki ürdid, osa tõsta supile ja klimpidele lisamiseks kõrvale. Klimbitaina valmistamiseks riivi juust, lisa lahtiklopitud muna, sega läbi. Lisa jahu, sulatatud rasv ja maitseroheline. Maitsesta soolaga ning sega hästi läbi. Tõsta klimbitainast teelusikaga kuuma supi sisse. Kui klimbid tõusevad pinnale, keera kohe kuumus maha. Lisa ürdid ning serveeri supp koheselt.