Kanakintsud oliivileemega - Lihuniku Äri

Retseptid

  • Ahjus küpsetamine
  • Grillimiseks
  • Hautised
  • Lisandid
  • Praadimiseks
  • Salatid
  • Supid
  • Veiseliha klassikud
  • Wokkimine

Selle retsepti valmistamiseks sobivad lihased:

Mahekana kints

Kanakintsud oliivileemega

Kahele sööjale

Vaja läheb:
2 mahekana kintsutükki
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
tükike võid
pisut külmpressitud oliiviõli
näpuotsaga safranit
2 väiksemat küüslaugumugulat
musti ja rohelisi oliive
200 ml kodust kanapuljongit
kvaliteetset saia, serveerimiseks

Valmistamine:
Maitsesta kana kintsutükid soola ja pipraga. Kuumuta pannil või ja õli segu ning prae kana mõlemast küljest kuldseks. Poolita küüslaugumugulad. Tõsta kana ahjuvormi, lisa küüslaugumugulad ning oliivid. Lahusta safran puljongis ning vala ahjuvormi. Nirista kintsutükkidele veel veidi oliiviõli, tõsta eelkuumutatud 180-kraadisesse ahju ning küpseta 30–35 minutit või kuni kana on küps. Serveeri koheselt. Paku juurde kvaliteetset saia, millega saad kogu kastmeheaduse kätte.